FacebookTwitter
A+ A A-

Cykelløb 2009

  • Kategori: Cykelløbet
  • Oprettet: Mandag, 29. juni 2009 11:09
  • Visninger: 6456

BGIF og KGI arrangerer for fjerde gang sponsorcykelløb i Bogense på fredag
bogense: 45 cykelryttere har givet tilsagn om at deltage i det sponsorcykelløb, som Bogense Gymnastik & Idrætsforening og Klinte-Grindløse Idrætsforening på fredag arrangerer i Bogenses gader.

Rytterne har inden løbets start været ude at finde forskellige sponsorer, der betaler per kørt kilometer. Og med et felt bestående af cirka 45 ryttere står de to idrætsforeninger til at gøre en god forretning.

Sidste år deltog cirka 35 ryttere i løbet, og det sikrede de to foreninger hver en indtjening på godt 50.000 kroner, fortæller Jesper Ulriksen, der sidder med i styregruppen for fredagens løb.

- Hvis vi skal have mulighed for at drive vores foreninger, er vi nødt til at have arrangementer som disse, siger Jesper Ulriksen, der i sagens natur glæder sig over den store opbakning.

Rytterlisten til fredagens cykelløb tæller folk fra nær og fjern, kvinder og mænd, kommunalpolitikere, private og erhvervsfolk samt øvrige mennesker, som gerne vil medvirke til at løfte arbejdet i de to foreninger.

Som nævnt har flere lokale politikere takket ja til tilbuddet om at køre kilometer til fordel for de to foreninger. Borgmesterkandidaterne Morten Andersen (V), Jørgen Simonsen (S) samt Steen Brydegaard (SF) deltager. Det samme gør den konservative spidskandidat Jørgen Møller, SF’eren Bent Olsen samt socialdemokraten Kim Johansen, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Cykelløbet tager rytterne omkring i Bogenses gader, og start- og målområdet er ved Torvet. Her er der også opstillet et telt, hvor både tilskuere og ryttere kan sikre sig noget at spise og drikke.

Det er fjerde gang, at Bogense Gymnastik- og Idrætsforening og Klinte-Grindløse Idrætsforening arrangerer sponsorcykelløb i Bogense.

Login eller Registrer

LOG IN